Blåt, grønt eller violet look? Farvet mascara

Farvede mascaraer udgør et interessant alternativ til klassiske sorte mascaraer. Selv hvis det ikke bæres på daglig basis, vil de helt sikkert opfylde deres mål ved byture. Til at starte med, så er det bedre at vælge en mørkere farve. Hvis effekten møder vores forventninger, kan vi eksperimentere yderligere. Hvilken farve mascara skal vi vælge? Hvordan matcher man mascaraens farve til en skønhedstype? Hvordan påfører man farvet mascara og ved hvilke lejligheder kan man bære det? Hvilke farver mascara kan man finde?

Hvilken farve mascara skal man vælge?

Når det angår farvet mascara, er det vigtigste at vælge den rette farve. Hvis det første valg er forkert, så afskrækker det os med garanti fra at lede videre. Af denne årsag, er det værd at gå efter noget mere konservativt fra start af, for eksempel blå, violet eller mørkegrøn mascara.

Hvordan matcher man mascaraens farve til en skønhedstype?

Når du prøver at vælge den rette farve mascara, så bør du hplde dig fra at følge de moderne trends og gøre din skønhedstype til den afgørende faktor. For eksempel, hvis lyserøde farver ikke passer til os, bør vi ikke bære det bare fordi andre gør det. Derfor er det værd at analysere hvilken farve der matcher vores øjne, hår og hudfarve bedst. Faktisk bør vores stil også spille sammen med vores make-up.

De gode nyheder er, at blå mascara er den mest universelle – den passer alle hår- og øjenfarver, og når det påføres på den rette måde, kan det bidrage til at lave en såkaldt “øjenåbnede” effekt og tilføje dybde til vores look. Violet mascara udgør et godt valg for kvinder der har enten blå eller grønne øjne. Brunøjede kvinder bør dække deres vipper med en grøn mascara.

Farven har ikke blot betydning, men også nuancen – nogle mennesker ser bedre ud med flaskegrøn, mens andre bør gå efter en neon limegrøn nuance. Derudover er de mindre tonede farver mere universelle og kan bruges til forskellige lejligheder. Lyse og vilde farver passer derimod bedre til fester, men det er bedre ikke at dække hele vippens længde med det. Kun en snert farve vil være helt fint.

Derudover er det ikke den bedste idé at kombinere for mange farver på samme tid. Hvad angår øjenvipper, så er det nok at bruge blot en farve, og bør også matche outfittet. Når vipperne er dækket med en farve, er det bedre at gå efter tonet tøj. Takket være dette, vil du opnå to mål. Først og fremmest, vil make-uppen skille sig ud, og for det andet vil hele effekten ikke være helt grotesk.

Hvordan matcher man farvet mascara med make-up?

Klog brug af farvet mascara, kræver en nedtonet make-up. I de fleste tilfælde er endda øjenskygge overflødig. Faktisk bør en eyeliner være rigelig, og det er bedst hvis det er samme farve som mascaraen.

Hvordan bruger man farvet mascara?

Kvinder der anser farvet mascara for at være modigt og iøjenfaldende, behøver ikke at dele hele længden af deres vipper med det. Det er værd at afprøve et par løsninger for at vælge den der passer dig bedst. For eksempel, kan du prøve at dække kun spidserne af de øvre vipper, vælge at dække individuelle vipper med farvet mascara eller påføre produktet til nedre vipper, så kun de øvre vipper er dækket med en almindelig mascara.

Hvilke lejligheder er passende til farvet mascara?

Farvet mascara bliver absolut ikke brugt dagligt medmindre at man har et arbejde der tillader at bære farvede vipper. Når arbejdet er meget seriøst, er det bedre at farve vipperne med en anelse mørkere farve i en passende mængde. Farvede vipper virker langt bedre til fester, især i natklubber. Basalt set, vil en velmatchet farvet mascara og omhyggeligt påført make-up passe til alle typer byture i weekenden.

Tilgængelige farver af mascara

Mascara findes helt sikkert i talrige farver og toner. Selvom blå mascaraer virker til at være de mest populære, så bør grøn, violet eller pink mascara ikke være noget problem. Blommefarvede mascaraer er lige så universelle og effektive som blå, derfor er det også værd at give et forsøg.