Eyelash extensions – de mest populære metoder. Hvilken måde er bedst til at gøre dine vipper smukke?

Falske vipper er behagelige. De sparer tid, som enhver kvinde ellers mister hver dag når hun lægger make-up. Men hvis du beslutter dig for at forlænge dine vipper, skal du også vlge en metode. 1: 1 forlængelse eller måske volumen? Tjek hvilke forskelle der er.

Denne behandling blev gjort populær af kendisser. Eyelash extensions er i dag en af de mest almindelige skønhedsbehandlinger i skønhedssaloner. Mange kvinder gør det fordi de ønsker at se bedre ud. Andre bemærker deres tidsbesparende kvaliteter – falske øjenvipper er beregnet til at erstatte mascara.

Daglig komfort

Hvorfor forlænge øjenvipperne i stedet for at bruge de falske? De er også populære, men de vælges af kvinder med naturligt smukke vipper, der gerne blot vil fremhæve deres look ved særlige lejligheder. De fleste kvinder vælger en professionel behandling i en skønhedssalon. Dette er en lang mere bekvem metode, der giver langtidsholdbare resultater – i gennemsnit et par uger, endda op til 2 måneder hvis vi er omhyggelige med at pleje vipperne. Dette betyder, at takket være én behandling, kan vi se fantastiske ud 24 timer om dagen uden behovet for at bruge mascara og skadelige make-up fjernere. Eyelash extensions giver komfort som hverken mascara eller falske vipper kan give.

Hvad er de mest almindelige typer af lash extensions?

  1. NATURLIG – de er lavet af siberisk minkpels, som er ekstrem tynd, let og delikat, og giver derfor en meget naturlig effekt. Øjenvipper med minkpels tynger ikke ned på vores vipper, de har en lignende tykkelse og varieret længde. Dette er ikke en løsning der passer til veganere og folk der er allergiske overfor f.eks. pelsen hos nogle dyr.
  2. SILKE – de udtrækkes fra silkeproteiner, hvilket betyder at de også er af animalsk oprindelse. De har et meget naturligt twist, er lette og tynger ikke hårene ned, så effekten er også ret naturlig. Den primære ulempe er, at vipperne skal friseres da silkehår kan blive deforme f.eks. når man sover om natten.
  3. SYNTETISK – de er lavet af plastik. De er lavet til at efterligne naturlige øjenvipper, men på grund af deres normale form, ser de mindre naturlige ud. Fordelen er en bred vifte af farver, volumen, længder og endda krøl. Syntetiske vipper bliver ikke deforme, men de er mindre elastiske end de naturlige og kan blive filtrede.

Eyelash extensions – de mest populære metoder

Ved første besøg i en skønhedssalon, er det altid godt at konfrontere dine forventninger med virkeligheden. Den professionelle øjenvippe-stylist vil hjælpe dig med at matche typen af øejnvipper, deres form, farve og tykkelse til dit ansigt. På denne måde vil du undgå en overdreven effekt. Desværre er det også til en højere pris, men det afhænger også af hvilken metode der vælges.
Hvilken er bedst?

1: 1 metode

Den mest simple, billigste og sikkert mest populære metode. Populariteten af 1: 1 eyelash extension er ikke dalet i løbet af årene. Hvad er dette for an procedure?

I dette tilfælde, bliver der kun brugt individuelle øjenvipper. Det involverer at lime en falsk øjenvippe på en naturlig øjenvippe. Afhængigt af dine behov og hvor meget du vil få gjort ved tykkelsen på vipperne, så kan du sætte dem på alle eller blot nogle af vipperne. Effekten vil dermed blive mere eller mindre naturlig, ligesom når vi bruger hår med forskellig tykkelse, længde og farve.

2: 1 metode

2D vipper er den første af volumen-metoderne. Den giver en langt mere udtryksfuld effekt end 1: 1 extensions, men har også en højere pris.

I 2D metoden, bliver to vipper limet til en enkelt naturlig vippe – en bliver limet på toppen og den anden bliver limet på bunden. På grund af at en naturlig vippe skal håndtere to kunstige, anbefales det at bruge vipper fra minkpels til denne metode.

3: 1 metode

En anden variation af eyelash extensions med volumen, er 3D øjenvipper. Faktisk har den både følgere (meget udtryksfulde effekter) og modstandere (tynger vipperne ned). Ligesom den tidligere metode, så er 3: 1 forlængelse baseret på at tilføje 3 falske vipper til én naturlig vippe. I dette tilfælde anbefales det også at bruge naturlige, lettere vipper lavet af pels. De bør ikke limes på alle øjenvipper, men kun dem der holder denne byrde. Effekten er spektakulær.

Blandede extensions

Der er også en mulighed for dem der ikke kan beslutte sig. Det er en ret god løsning når vi vil have et resultat der passer til vores behov. I dette tilfælde, så vinder blandede eyelash extensions.

Den blandede metode, som navner antyder, handler om at lime falske vipper på hårene i forskellige strukturer. Vipperne kan sættes på den tykkeste vippe ved brug af 3: 1 metoden – tre falske vipepr per naturlig. Nogle steder er der kun to vipper sat på, andre steder kun én. Takket være dette, bliver effekterne helt naturlige, selvom proceduren kræver mere arbejde.