Pleje af øjenvipper. Har vi virkelig brug for mere end en mascara af høj kvalitet?

Vi bruger typisk ikke meget tid på at spekulere over den rette pleje af øjenvipper. Vi fokuserer på vores hår, negle, hud, men ikke øjenvipper. Det er på høj tid at ændre det! Ved du hvad dine vipper skal bruge for at vokse sig lange, tykke og smukke?

Næsen er ikke fokuspunktet ved ansigtet. Vi ser først øjnene, hvor alle bevægelser og usagte ord findes. Smukt fremhævede øjne er hemmeligheden til feminitet, og derfor er der så mange kvinder der bruger mascara dagligt. Men vi har en tendens til at glemme at pleje er lige så vigtigt.

Hvorfor og hvordan plejer man vipperne?

Hvis vi ikke giver vipperne næringsstoffer, vitaminer og mineraler, vil deres tilstand forværres. Det giver typisk tab af øjenvipper og forkert udvoksning af nye vipper.

Mascara kan ikke virke som en kur mod tynde og korte vipper, det kan kun dække problemet midlertidigt. Kun balsam kan hjælpe her. Bare husk på at en mascara i høj kvalitet kan forbedre deres tilstand til en vis grad.

Et par regler til pleje af øjenvipper;

  • Brug make-up fjernere med en mild formel
  • Gnid ikke dine øjne når du fjerner make-up, fordi du vil knække dine vipper
  • Sørg for at din kost er rig på vitaminer, zink, silikone, protein, omegasyrer, etc.
  • Brug ikke vandfaste mascaraer for ofte, så du ikke overbebyrder vipperne

1. Vippeserum

De små hår om øjnene, som vi dækker med mascara hver dag, skal også have støtte i form af en balsam. Hvilken vippeserum er bedst? Hvilket produkt er værd at investere i?

Det er bedst at forholde sig til andres meninger, vælg de meget anbefalede produkter. Bare scroll igennem et par internetfora, læs et par anmeldelser. En god vippebalsam er ikke blot effektiv, men også nem at bruge, effektiv og sikker. De vigtigste er kompositionen, den bør ikke indeholde giftige ingredienser, men kun dem der støtter hårvæksten, genopbygningen og plejen. De bedste er balsammer med tynde applikatorer, så produktet kan nå ind i hårsækkene. Systematisk påføring er dog stadig det vigtigste.

2. Den bedste mascara

En god mascara bør også fugte vores vipper. Hvilken er bedst? Hvilken tynger ikke vores naturlige vipper ned?

Først og fremmest, så er det værd at bruge vandfast mascara, de er svære at fjerne og derfor skadelige. I disse dage er det meget nemt at købe en anvendelig og ikke-vandfast mascara. Børsten er også vigtig – den bedste er af silikone, elastisk og med hypoallergen spiral. Endelig, jo mindre parabener, alkohol og paraffin som formlen indeholder, jo bedre er produktet. Prøv at vælge mascara med vegetabilsk voks, mineralske pigmenter, ekstra olier og ekstrakter. Takket være disse, kan disse ingredienser forbedre vores øjenvipper hele dagen.