Hvordan plejer man sine vipper?

Hvordan plejer man sine øjenvipper allerbedst?

Vores naturlige vipper er ret stærke, men mange faktorer kan påvirke deres tilstand, så de forværres ret hurtigt og vokser meget langsommere (ca. 1 mm om måneden). Hvordan plejer du dine vipper så de kan se smukke og sunde ud? Hvilke produkter anbefales ikke? Se hvordan du kan forbedre tilstanden af dine vipper.

1. Vær forsigtig med dine vipper!

Vi indser måske ikke hvor mange gange om dagen vi gnider os i øjnene og hvor intens vi fjerner vores make-up. Vores vipper kan ikke lide at blive trukket i samt stærk friktion – det kan skade indersiden af dine hårfollikler og få vipperne til at falde ud. Derfor skal vi være forsigtige med dem, ikke trække, og prøve at fjerne make-up meget blidt.

2. Mascara? Gå ikke på kompromis

Når du vælger en mascara, så skal du ikke blive duperet over en attraktiv pris eller din vens positive anmeldelse. Vælg den der har en ideel silikonebørste – denne form forhindrer vipperne i at klistre og former nemt dine øjenvipper. En god mascara bør ikke indeholde ppd, nikkel, polyester eller nylon-6, som er skadelig for øjne oghår. En ideel liste over ingredienser bør inkludere naturlige ingredienser der genopbygger og nærer vores vipper i løbet af dagen.

3. Tjek kvaliteten af din mascara før du køber den

Vælg aldrig en mascara der allerede kan have været åbnet eller brugt – dens kvalitet kan være forværret betydeligt. Vælg en ubrugt en, for eksempel i en speciel boks. Produkterne hos materialisten kan have været åbnede, så der er en risiko for at du påfører en gammel mascara.

4. Brug vippebalsam

Der er mange produkter på markedet som perfekt kan nære dine vipper så de bliver stærkere. Vælg den bedste – tjek alle slags ranglister og meninger. De bedste slags balsam er is tand til at genopbygge dine vipper på blot 4 uger!