Sådan klargør du dine fødder til sommermånederne – Mine beviste behandlinger

Efter et langt og gråt vinterår, glæder du dig nok til at forkæle dine trætte fødder og komme igen i gang til dem lange sommerpromenader. Som med enhver del af din hygiejne og pleje regime, er det vigtigt at vedligeholde og forberede dine fødder. Desværre er forberedelse af fødderne ofte oversete og forårsager uønskede skader og symptomer.

Følg disse trin for at sikre, at du får de bedste fødder klar til sommer!

Step 1: Fødder vask

For at reducere risikoen for bakteriel og viral infektion skal du vask dine fødder på daglig basis. Tag et langt brusebad hver dag og skrubbe huden på fødderne, akillessene og mellem tæerne. For at fjerne hudorme og uheldig fod lugt, kan du vaske dine fødder en ekstra gang om ugen. Brug sæbe med kamille eller sort te, som begge fungerer godt som kræfter.

Step 2: Exfoliating

Ivrig stubben hud på fødderne kan forårsage skade og ubehag. For at holde dem følelse blød og fjerne dead hud vil exfoliating en ekstra gåde hvert par uger. udfør exfoliating korrekt for at undgå skader og reducere risikoen for infektion. Start ved at genopbløde huden i varmt vand for tre til fem minutter. Eksfolier med en blød tandbørste eller vaskeklud. Fortsætte at eksfoliere fødderne i et cirkulært mønster og skrubbe mod hårde steder såsom hæle. Rør aldrig dine fødder, når de er hævede eller betændte.

Step 3: Moisturize

Mange mennesker glemmer at fugte deres trætte fødder. Regelmæssige fugtighedsbehandlinger holder dine fødder smidig og lindrer. Regelmæssig fugtighed gør det også lettere at udføre exfoliating. Tatt olivenolie eller kokos olie på dine tørre fødder, især efter badekar eller shower.Brug fod lotion til sarte og følsomme fødder, som har tendens til tørhed, revner og sår.

Step 4: Fod Massage

Det er altid en god ide at få fod massage, eventuelt af en professionel der kan hjælpe dig med at genoprette effekten af ​​ekspertise. En fod massage hjælper dig med at øge blodcirkulationen, forbedre lymfedræning og slappe af muskler. Det vil også øge mobility af led og reducere ømhed og betændelse i fødderne. Tilføj også en fod massage til din SPA-session for at få ekstra fornøjelse.

Step 5: Beskyt dine fødder mod tøflers skader

Mange mennesker bruger sandaler, hvis de skal køre en kort distance. Men du skal vælge de rigtige sko, da dine fødder skal beskyttes mod skader. Køb sandaler med aftagelige indlægssåler og gå? stødabsorberende materialer. Disse sko vil hjælpe dig med at forhindre overbelastning og skade på fødderne. Også, bære komfortable sko da det løber, da det vil hjælpe med at reducere risikoen for glidning og skade.

Step 6: Øvelser til fødderne

Fødder er ansvarlig for hvert trin og en vigtig del af din daglige aktivitet. Mange krævende aktiviteter kan massere dine fødder og lave dem trætte og smertefulde. Regelmæssig styrketræning af dine fødder kan hjælpe med at forbedre muskelstyrken og balance. Når du går ud for en tur, prøv at støtte dine fødder på varebiler, briller og andre stive overflader. Du kan også gøre øvelser som at prøve at holde dine fødder på gulvet i mindst et minut. Dette vil hjælpe dig med at reducere træthed og kramper, derfor øge ydeevnen.

Step 7: Prøv naturlige midler

Som et supplement til de ovennævnte tips, kan du prøve nogle naturlige midler for at helbrede og forberede dine fødder. Olive olie er et godt olie for tørhed og betændte fødder. Prøv at lave fod bade i kamille te eller ingefær juice, begge vil arbejde for at gøre din hud blid. Desk hvidløg i olivenolie og gnid det på trætte hæle og ømme punkter på fødderne for at reducere hævelse og smerte

.

Step 8: Få professionel hjælp

Uanset hvor forsigtig og omhyggelig du er, kan nogle problemer ikke løses derhjemme. Derfor anbefales det at gå til en fodpleje specialist eller praktiserende læge for at få hjælp. Lægen kan henvise dig til den bedst egnede behandlingsmetode ud fra tilstand og symptomer.

Endelig

Fødder er et af de vigtigste og mest oversete dele af kroppen. Regelmæssig pleje er den bedste måde at holde dem sunde og stærke. Ordentlig forberedelse af dine fødder til den varme sommer sikrer, at du kan have et hyggeligt og bekymringsfrit liv.

Ovennævnte er 8 trin i at klargøre dine fødder til sommersæsonen. Vi håber, du har fundet de nødvendige informationer og har alle de nødvendige redskaber til at udøve ordentlig fodpleje. Sørg altid for at konsultere en professionel, når det er nødvendigt. Utrolig sunde og smukke fødder venter på dig!