De 7 Underværker i Kosmetikverdenen – Spilgivende Opfindelser

Da kosmetik er så bredt, kan det være svært at finde ud af, hvilke specifikke produkter der har haft den største indvirkning på kosmetikindustrien gennem tiden. Her skal du se nærmere på syv af de mest spilgivende opfindelser, som har ændret kosmetikindustrien for altid. Fra sminkepensel til dermaroller – disse syv opfindelser betragtes som nogle af de største skridt mod moderne kosmetik.

1. Sminkepensel

Selvom sminke tilbage til 600 f.Kr. i oldtidens Egypten brugtes ofte, er det ikke kun i dag, at en sminkepensel har ændret ansigtsmaleri. Sminkepensler har gjort det meget mere præcist og lettere at dufte, blande eller påføre foundation eller øjenskygge. Det lettede processen for alle, der gerne ville have en professionel sminkeoplevelse, og dette er grunden til, at den er blevet et must-have-redskab til enhver makeup-kit.

2. Maskara

Maskara-opfindelsen har ændret, hvordan kvinder ser på sig selv og deres æstetik. Maskara, som i dag selvfølgelig er lavet af sikre og allergivenlige ingredienser, blev først introduceret af Hippie Champaign i 1913. Dette produkt har revolutioneret makeup-industrien og siden da har mange andre producenter udviklet og forbedret denne effektive og smukke kosmetik.

3. Teksturert Eyeliner

Eyeliner var tidligere et kedeligt produkt, der ikke tilbød meget variation eller designmuligheder. Intet kunne have været længere fra sandheden, da tekstureret eyeliner blev introduceret. Dette produkt, der blev designet af den verdenskendte makeup artist Lauren Curran, blev hurtigt populært, da det åbnede helt nye designmuligheder. Det giver dig mulighed for at skabe udtryksfulde og originale look, lige fra ekstreme kattede øjenlooker til subtile selvsikre looker.

4. BB Cream

BB creme er en magisk basis-produkt, der hjælper med at skjule imperfections, der ikke kan bruges alene er ofte for tung og olieagtig. Denne cream, som i dag blandt mange mærker, er konstrueret til at give et naturligt strålende look, uden at være tung og oliefyldt. Den blev mere populær, da den kombinerede foundation, concealer, primer og fugtcreme i ét produkt.

5. BB Cushion

Cushion Foundation eller bb cushion er blevet meget populært i den sidste snese år. Dette produkt, der blev først introduceret af det koreanske mærke Life Spring Co, er et alternativ til traditionelle creme-baserede produkter. Cushion-produkter, der er fås i internetbutikker, kendetegnes som enten et vådt, flydende, sponformet produkt eller et tørt, kalkpulverformet produkt. Det kommer normalt i en kompakt, der kan genopfyldes og bruger et myglenet, der giver bred og ensartet dækning.

6. Dermaroller

Dermaroller og mikronålsbehandlinger er nogle af de mest revolutionerende produkter i kosmetikindustrien. De blev først introduceret i 2015 og siden da har de knust alle barrierer og ændret personalepleje. De er designet til at øge produktionen af kollagen, fusionere celler, øge absorptionen og reducere ældning. De er uundværlige redskaber til at reducere acne, ældede pletter, ar og hyperpigmentering. De virker ved at bryde hudens øverste lag og sætte celleregenerering og produktion i gang.

7. Sheet Masker

Masker, der bruges til at fugte huden, har været almindeligt i mange lande i århundreder, men det var først i 2000’erne, at det blev et populært produkt. Sheet Mascar har hjulpet med at ændre hudpleje regimet, da det er et let og nemt produkt, der sikrer helt naturlig hydrering. Sheet Masker fås i mange materialer, fra bomuld til hydrogelet, som alle hjælper med at nære huden på en naturlig måde og giver fantastiske fordele.

At kigge på de syv mest spilgivende produkter som nævnt ovenfor, kan du se, hvor revolutionære de har været for kosmetikindustrien. Fra sminkepensel til sheet-masker, disse produkter har gjort det lettere for folk at udtrykke deres personlighed og tilføje karakter til deres stil. Det har også forandret makeup professionelle og vil sandsynligvis fortsætte med at gøre det meget længe!