Lashcode mascara

Indhold: 10 ml

Egenskaber:

Lashcode Mascara gør øjenvipperne længere, fyldigere og tykkere, mens den samtidig beskytter mod skader og dårlige vejrforhold.

Resultater:

Lashcode Mascara har en ergonomisk børste of optimal facon og størrelse for præcis påførsel. Børsten er lavet af silikone, som har langt flere fordele og sikrer, at du får uendeligt flere muligheder end med nylon. For det første holder den længere, og det er en af grundene til, at man kan vaske børsterne uden at ødelægge dem. Potentialet ved materialet er endnu en fordel. Silikone giver dig mulighed for at adskille og farve øjenvipperne helt perfekt. For det tredje behandler en silikonespiral vipperne meget nænsomt, og den vil ikke kradse eller klumpe.

Fordele:

  • holdbarhed – Lashcode Mascara bliver siddende helt op til 24 timer
  • foruden den intense farvning, plejer den vipperne – Lashcode Mascara indeholder plejende ingredienser, der forbedrer vippernes tilstand og får dem til at vokse
  • Lashcode er beriget med et mineralpigment, mens andre mascaraer indeholder syntetiske stoffer
  • på trods af den imponerende holdbarhed, er det nemt at fjerne Lashcode
  • den hverken klumper, skaller af eller sværter

Ulemper:

  • selvom Lashcode ikke er blandt de billigste produkter, får man høj kvalitet og større kapacitet for pengene: mens almindelig mascara indeholder højst 8 ml, indeholder Lashcode 10 ml.

producentens hjemmeside: lashcode.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*

*